JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU JAVNIH I POČASNIH PRIZNANJA OPĆINE MATULJI za 2018. god.

Na temelju članka 22. Odluke o javnim i počasnim priznanjima Općine Matulji („Službene novine Primorsko-goranske županije“ br.35/2017), Odbor za društvene djelatnosti Općinskog vijeća Općine Matulji objavljuje JAVNI  POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU JAVNIH I POČASNIH PRIZNANJA OPĆINE MATULJI za 2018. god.

Poziv preuzmite na ovom linku.

Više...

NAJAVA PROGRAMA BOŽIĆNEH ŠETEMANI

Početkom prosinca u Matuljima su započele tradicionalne Božićne šetemani koje će prema najavi organizatora Općine Matulji trajati sve do Tri Kralja.

Započele su veselo 6. prosinca podjelom darova Sv. Nikole za najmlađe koji su ispunili Školsku sportsku dvoranu u jutarnjim i popodnevnim satima uživajući u predstavi „Pra priče-Teatra Oz..

U jutarnjim satima 420 vrtićara DV Matulji sačekali su i darovi Sv. Nikole na vrtićkim prozorima,a Sv. Nikola je u popodnevnim satovima uručio je pakete osobno i za oko 150 mališana koji ne pohađaju vrtić .

Više...

KONCERT ‘DOBRO VAN PRIŠAL BOŽIĆ’

Nedjelju 10.12.2017. u 18:00 sati u Crkvi Krista Kralja u Matuljima muška Klapa Skalin održat će  koncert pod nazivom “Dobro Van prišal Božić“. Pozivaju sve ljubitelje klapske pjesme da uživaju već ovog vikenda u izvrsnom koncertu koji priređuju u okviru Božićne Šetemani.

Više...

POZIV GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA RADI UTVRĐIVANJA LISTE SPOSOBNIH PONUDITELJA U POSTUPCIMA JEDNOSTAVNE NABAVE ROBA, RADOVA I USLUGA

1. Poziv gospodarskim subjektima radi utvrđivanja liste sposobnih ponuditelja u postupcima jednostavne nabave roba, radova i usluga,
2. Obrazac 1. – Podaci o ponuditelju,
3. Obrazac 2. – Lista roba, radova i usluga

Više...

UVODNO PREDAVANJE O PROGRAMIMA GOSPODARENJA ZA ŠUME ŠUMOPOSJENIKA NA KATASTARSKIM OPĆINAMA JURDANI, JUŠIĆI, KUĆELI, MATULJI, PERENIĆI, POBRI, PUŽI, RUKAVAC DONJI, RUKAVAC GORNJI, ZVONEĆE I VOLOSKO ZA GJ KASTAVSKE ŠUME

Poziv preuzmite na ovom linku.

Više...

PRIJENOSNI ŠALTER ZA OBAVLJENJE UPRAVNIH POSLOVA POLICIJSKE POSTAJE OPATIJA OD VOVOG PROSINCA U MATULJIMA

Dostupnije usluge za građane Općine Matulji

Građanima Općine Matulji će već od početka prosinca biti daleko dostupnije usluge Policijske postaje Opatija budući da će prijenosni šalter za obavljanje upravnih poslova jednom mjesečno biti smješten Općini Matulji .

Više...

POZIVI NA ODBORE

4. Sjednica Odbora za gospodarstvo i poduzetništvo Općinskog vijeća Općine Matulji

5. Sjednica Odbora za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost Općinskog vijeća Općine Matulji

4. Sjednica Odbora za proračun i financije, kapitalne projekte i strateški razvoj Općinskog vijeća Općine Matulji

2. Sjednica Odbora za komunalno gospodarstvo

3. Sjednica Odbora za društvene djelatnosti

4. Sjednica Odbora za gospodarstvo i poduzetništvo

 

Više...

NATJEČAJ ZA PRODAJU NEKRETNINA U VLASNIŠTVU OPĆINE MATULJI PRIKUPLJANJEM PISMENIH PONUDA

Natječaj možete preuzeti ovdje!

Više...

8. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE MATULJI

OPĆINA MATULJI
OPĆINSKO VIJEĆE
KLASA: 021-05/17-01/0014
URBROJ: 2156/04-01-3-02-17-0002
Matulji, 02.12.2017

Na temelju članka 34. stavka 1. točka 3. Statuta Općine Matulji („Službene novine Primorsko – goranske županije“, broj: 26/09, 38/09, 8/13, 17/14, 29/14, 4/15 – pročišćeni tekst i 39/15)

S a z i v a m

8. sjednicu OPĆINSKOG VIJEĆA Općine Matulji, koja će se održati dana 13. prosinca 2017. godine (srijeda) s početkom u 17:00 sati, u vijećnici Općine Matulji.

Više...

OBAVIJEST SKLONIŠTA ZA NEZBRINUTE ŽIVOTINJE LIČ

Sklonište za nezbrinute životinje Lič nalazi se na adresi Banovina 1D u Liču, kraj Fužina,  u Gorskom kotaru. Do nas možete doći autocestom Rijeka – Zagreb ili starom cestom i pritom uživati u predivnom krajoliku.

Više...