PETROVA RUKAVAC 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Više...

LETNJA IVANJA 2018.

Više...

OBAVIJEST O IZRADI IZMJENE I DOPUNE URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA 23 POSLOVNE ZONE RUPA (K11)

Obavijest o izradi I i D UPU Rupa

Odluka I i D UPU Rupa

Više...

NATJEČAJ ZA PRODAJU NEKRETNINA U VLASNIŠTVU OPĆINE MATULJI I USTANOVLJENJE PRAVA SLUŽNOSTI,PRIKUPLJANJEM PISMENIH PONUDA U VLASNIŠTVU OPĆINE MATULJI PRIKUPLJANJEM PISMENIH PONUDA

Natječaj možete preuzeti ovdje.

Više...

PROGRAM POLAGANJA VIJENACA POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Dana 21.06.2018. godine povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe delegacija UABA Liburnije odat će počast poginulim borcima narodnooslobodilačkog rata i žrtvama fašističkog terora polaganjem vijenaca na spomenicima prema slijedećem rasporedu i vremenu:

Više...

ZAKLJUČAK O FINANCIRANJU UDŽBENIKA ZA SVE UČENIKE PRVOG RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU OPĆINE MATULJI

Zaključak preuzmite na ovom linku.

Više...

POZIVI NA SJEDNICE ODBORA I KOMISIJE

7. sjednica Odbora za prostorno uređenje, planiranje i zaštitu okoliša (poziv i dokumenti)

10. Sjednica odbora za statut, poslovnik i normativnu djelatnost

Više...

14. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE MATULJI

REPUBLIKA HRVATSKA
PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
OPĆINA MATULJI
OPĆINSKO VIJEĆE
KLASA: 021-05/18-01/0007
URBROJ: 2156/04-01-3-02-18-0007
Matulji, 15.06.2018

Na temelju članka 34. stavka 1. točka 3. Statuta Općine Matulji („Službene narodne novine Primorsko-goranske županije“, broj: 26/09, 38/09, 17/14, 29/14, 4/15-pročišćeni tekst i 7/18)

Sazivam

  1. sjednicu Općinskog vijeća Općine Matulji, koja će se održati dana 27. lipnja 2018. godine (srijeda) s početkom u 18:00 sati u vijećnici Općine Matulji.

Više...

JAVNI NATJEČAJ ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA U VLASNIŠTVU OPĆINE MATULJI

Na temelju članka 4. stavka 1. točke 5. Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora  („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj: 4/13 i 17/14 ) Općinski načelnik Općine Matulji raspisuje dana   13.6.2018.

J A V N I    N A T J E Č A J
ZA  DAVANJE U ZAKUP
poslovnih prostora u vlasništvu Općine Matulji

Više...

FOTO: OD RUJNA UVOĐENJE JEDINSTVENE PRETPLATNE KARTE ZA PRIJEVOZ VLAKOM I AUTOBUSOM

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, direktor KD Autotrolej Marin Rajčić i predsjednik Uprave HŽ Putnički prijevoz Željko Ukić, potpisali suj Sporazum o dugogodišnjem partnerstvu u razvoju integriranog prijevoza putnika na području Grada Rijeke. Sporazum definira razvojnu suradnju na integraciji javnog autobusnog prijevoza i HŽPP-a, što uključuje stvaranje sustava zajedničkih pretplatnih karti, usklađivanje voznih redova te razvoj novih, prilagođenih prijevoznih usluga. Potpisivanje Sporazuma, kojeg su potpisali i gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić i načelnik Matulja Mario Ćiković, održano je u vlaku tijekom promotivne vožnje na liniji od Rijeke do Jurdana i natrag, koja će postati redovnom u rujnu.

Više...