JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORA POLJOPRIVREDI NA PODRUČJU OPĆINE MATULJI ZA 2018. GODINU

Dana 21.9.2018. godine objavljen je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi na području Općine Matulji za 2018. godinu.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava u Proračunu Općine Matulji za 2018. godinu, a najkasnije do 20.12.2018. godine.

Više...

4.CIK-FILM FESTIVAL 2018.

Ovog petka točnije 21.09. i subote 22.09. održava se 4.po redu CIK film festival kojeg Općina Matulji organizira u suradnji s organizacijskim timom Paulić&Ventin film ,inače filmašima s područja Općine.

Više...

PREDAVANJE NA TEMU PREVENCIJA RESPIRATORNIH BOLESTI – TBC, GRIPA

Povodom obilježavanja „Tjedna borbe protiv tuberkuloze“( OD 14. DO 21. RUJNA) Gradsko društvo Crvenog križa Opatije- Aktiv Matulji u suradnji sa Udrugom umirovljenika i starijih osoba Općine Matulji organizira predavanje dana 20.09.2018.( četvrtak ) u 18,00 sati u prostorima Udruge. Predavanje na temu Prevencija respiratornih bolesti – TBC, gripa, održati će Dr. Mario Sušanj, spec.epidemiologije.

Više...

KUD UČKA MATULJI OSVOJIO DVA SREBRNA PRIZNANJA NA MEĐUNARODNOM ZBORSKOM NATJECANJU

Općina Matulji čestita Učkaricama na novim postignućima.

Matulji – Dva srebrna priznanja s prestižnog međunarodnog zborskog natjecanja u Grčkoj vraćaju se članice KUD-a Učka Matulji, koje su tako još jednom dokazale kvalitetu svojih glasova i rada pod vodstvom Saše Matovine.

Više...

4. CIK FILM FESTIVAL

 

 

Više...

PRIJENOSNI ŠALTER ZA OBAVLJANJE UPRAVNIH POSLOVA POLICIJSKE POSTAJE OPATIJA (MOBILNI KOFER)

Obavještavamo građane Općine Matulji da će se tijekom mjeseca listopada, studenog i prosinca 2018. godine na području nadležnosti Općine Matulji nalaziti prijenosni šalter za obavljanje upravnih poslova (mobilni kofer) u vremenu i mjestu kako slijedi:

Više...

OPĆINA MATULJI – ZELENA ČISTKA

Općina Matulji u suradnji sa udrugom Lisina Adventure aktivo se i ove godine uključila u provođenje akcije „Zelena Čistka“ World Cleanup day koje se provodila istovremeno u 150 zemalja a započela je na izlaskom sunca Novom Zelandu te završila na Havajima zalaskom sunce prošavši cijelom planetom.

U akciji čišćenja sudjelovalo je dvadesetak volontera članova udruge Lisina avantura kao i njihovih prijatelja iz udruge eRIpio iz Rijeke i udruge Off road iz Klane.  Akcija čišćenja započela je okupljanjem sudionika uz Dom Lisina i provodila se na prilaznim cestama koje vode u našu predivnu Lisinu.

Više...

VIDEO, FOTO: SD KONOPAŠI NASTAVILI DOMINACIJU – U UZBUDLJIVOJ VUČI OSIGURALI POBJEDU NA DOMAĆEM TURNIRU @ MATULJI

Tradicionalno konopaško natjecanje u Matuljima, održano jučer poslijepodne u Amfiteatru, pružilo je gledateljima niz zanimljivih dvboja među četiri odlične ekipe, nakon kojih su titulu najboljih ponovo odnijeli domaćini.

Kompletan izvještaj pročitajte ovdje.

Više...

FOTO, VIDEO: KAKO IZGLEDA ‘RADNI DAN’ VATROGASACA? ODGOVOR JE DALO NATJECANJE FIRE COMBAT ‘VATRE KRASA’ @ MATULJI

Kako izgleda djelić „radnog dana“ jednog vatrogasca, mogli su vidjeti Matuljci koji su se u subotu ujutro okupili u Amfiteatru gdje se održalo natjecanje Fire Combat „Vatre Krasa“ u organizaciji DVD-a Kras Šapjane. Uz domaćine, timovi – sastavljeni od po dva vatrogasca – iz JVP Vodice, DVD Zlatar Bistrica, JVP Zagreb, DVD Klana, JVP Varaždin i DVD Velika Mlaka, pod punom opremom koja ih je otežala za 30 kilograma, ali i dobro oznojila na paklenom suncu, imali su zadatak u što kraćem roku savladati zahtjevan poligon.

Kompletan izvještaj pročitajte ovdje.

Više...

OBAVIJEST O JAVNOJ RASPRAVI O PRIJEDLOGU ODLUKE O STAVLJANJU IZVAN SNAGE DIJELA DETALJNOG PLANA UREĐENJA RADNE ZONE R-2 (DPU 3)

Obavijest
Elaborat

Više...