ZAVRŠENI RADOVI NA ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADE PODRUČNE ŠKOLE I DJEČJEG VRTIĆA U JUŠIĆIMA

Početkom prosinca 2019. godine završeni su svi predviđeni radovi na energetskoj obnovi zgrade područne škole i dječjeg vrtića u Jušićima. Tako su područna škola i dječji vrtić dobila novu toplinsku izolaciju vanjskih zidova, zamijenjen je preostali dio stare dotrajale stolarije, dodatno su toplinski izolirane međukatne konstrukcije prema tavanu i krovu te međukatna konstrukcija iznad ventiliranog prostora.

Više...

OBAVIJEST O IZRADI IZMJENA I DOPUNA UPU 5 I DPU 3

obavijest o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja 5 Rukavac – link

II. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja radne zone R2 – DPU 3 – link

kriteriji za izradu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana i obavijest o izradi IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja – link

Više...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU JAVNIH I POČASNIH PRIZNANJA OPĆINE MATULJI za 2020. god.

Na temelju članka 22. Odluke o javnim i počasnim priznanjima Općine Matulji („Službene novine Primorsko-goranske županije“ br.35/2017), Odbor za društvene djelatnosti Općinskog vijeća Općine Matulji objavljuje

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU JAVNIH I POČASNIH PRIZNANJA OPĆINE MATULJI za 2020. god.

Više...

POZIV GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA RADI UTVRĐIVANJA LISTE SPOSOBNIH PONUDITELJA U POSTUPCIMA JEDNOSTAVNE NABAVE ROBA, RADOVA I USLUGA

POZIV – link

Obrazac – link

Više...

FOTO/VIDEO: OVE SUBOTE NE PROPUSTITE ‘NOĆ ŠAMPIONA MATULJI 2019’ ZA PLEMENITE POTREBE

Dolazak na ovaj meč nije samo i isključivo vidjeti dobar boks. Već je poveznica da se podružimo i okupimo oko sporta, da provedemo večer zajedno i da to bude na korist upravo Dječjoj bolnici Kantrida, sumirao je najave s današnje tiskovne konferencije u jednu rečenicu, proslavljeni boksač i direktor Hrvatske boksačke reprezentacije Željko Mavrović, koji je podijelio svoje osobne dojmove iz Klaićeve bolnice.

Više...

IZVODE SE RADOVI NA PROČELJU I KROVIŠTU OBJEKTA PODRUČNE ŠKOLE I DJEČJEG VRTIĆA U RUKAVCU

U sklopu provedbe projekta energetske obnove područne škole i dječjeg vrtića u Rukavcu u tijeku je izvođenje radova na sanaciji i dodatnoj izolaciji pročelja i krovišta. Svrha projekta je energetskom obnovom zgrade područne škole i dječjeg vrtića osigurati uvjete za smanjenje potrošnje energije za grijanje i hlađenja na godišnjoj razini od najmanje 77,80% u odnosu na godišnju potrošnju energije za grijanje i hlađenje prije provedbe projekta te smanjiti razinu emisije CO2 u okoliš za najmanje 54%, što će korisnicima škole i dječjeg vrtića osigurati kvalitetniji i ugodniji prostor za rad. Nakon završetka energetske obnove objekt područne škole i dječjeg vrtića u Rukavcu će iz energetskog razreda C prijeći u A+.

Više...

PREDSTAVLJANJE SENZORNE INTEGRACIJE I SENZORNE SOBE – ”DJEČJI VRTIĆ MATULJI – MJESTO CJELOVITOG RAZVOJA DJETETA”

Dana 26.11.2019. u prostorima centralnog objekta Dječjeg vrtića Matulji u okviru projekta ”Dječji vrtić Matulji – mjesto cjelovitog razvoja djeteta” održana je prezentacija senzorne integracije i senzorne sobe.

Više...

29. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE MATULJI – POZIVI NA SJEDNICE ODBORA

Poziv za Odbor za komunalno gospodarstvo – LINK

Poziv za Odbor za proračun i financije – LINK

Poziv za Odbor za statut, poslovnik i normativnu djelatnost – LINK

Više...

PROSINAC ZA RODITELJE

Prosinac je vrijeme obiteljskog  druženja, sreće i darivanja. Obično je to vrijeme darivanja djece, no  ove godine Općina Matulji i Udruga Malenica odlučili su darivati upravo roditelje  brojnim besplatnim predavanjima i radionicama koje će provesti psihologinje Nataša Jelenić Herega i Tamara Sremec te  socijalna pedagoginja Sanja Lampret.

Više...

NATJEČAJ ZA PRODAJU NEKRETNINA U VLASNIŠTVU OPĆINE MATULJI PRIKUPLJANJEM PISMENIH PONUDA

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Matulji prikupljanjem pismenih ponuda možete preuzeti OVDJE.

Više...