OBAVIJEST

Obavještavamo javnost da je u posljednjih 24 sata do ponovnog povećanja broja zaraženih osoba virusom COVID-19  te sada ukupan broj zaraženih osoban na području općine iznosi 34. S obzirom na navedeno Stožer Civilne zaštite Općine Matulji ponovo apelira i poziva stanovništvo  na odgovorno ponašanje.

Više...

JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA RADI OSTVARENJA PRAVA NA SUFINANCIRANJE KAMATA ZA 2020. GODINU

Dana 23.10.2020. godine objavljen je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva radi ostvarenja prava na sufinanciranje kamata za 2020. godinu za poduzetnike s područja Općine Matulji posebno za mlade i žene poduzetnice.

Više...

OBAVIJEST

Obavještavamo javnost da je u posljednjih nekoliko dana došlo do značajnijeg  povećanja broja broja zaraženih osoba virusom COVID-19 bna području Općine Matulji koji sada ukupno iznosi 28 osoba.

Više...

PREDAVANJE: PSIHOSOCIJALNA POMOĆ I PODRŠKA ŽENAMA OBOLJELIM OD RAKA DOJKE I NJIHOVIM OBITELJIMA

Više...

OBAVIJEST

Obavještavamo građane da je trenutačno na području Općine Matulji povećan broj zaraženih osoba te ih je sa današnjim danom ukupno 11 prema podacima dobivenim od epidemiološke službe Doma zdravlja PGŽ.

Više...

OBAVIJEST

Obavještavamo građane da je trenutačno na području Općine Matulji sedam osoba zaraženo virusom COVID-19 od kojih je jedna hospitalizirana u KBC-u Rijeka, a prema podacima dobivenim od epidemiološke službe Doma zdravlja PGŽ.

Više...

JESENSKI MATEKO: OBRASCI ZA PREVENTIVNE PREGLEDE

Obrasci prijave – preventivni pregled ginekološki pregled

Obrasci prijave – preventivni pregled madeža

Obrasci prijave – preventivni pregled ultrazvuk i denzitometrija

Više...

OBAVIJEST ZA UČENIKE OPĆINE MATULJI O POČETKU PROGRAMA ”POMOĆ U UČENJU – SOS UČENJE”

Od subote 17.10.2020. ponovno započinjemo sa programom  ”Pomoć u učenju – SOS učenje”.

Program je namijenjen za učenike 5. – 8. razreda osnovne škole te 1. – 4. razreda srednje škole i to iz predmeta: matematika, fizika, kemija i engleski jezik.

Više...

OBAVIJEST ZA UČENIKE OPĆINE MATULJI O POČETKU PROGRAMA ”POMOĆ U UČENJU – SOS UČENJE”

Od subote 17.10.2020. ponovno započinjemo sa programom  ”Pomoć u učenju – SOS učenje”. Program je namijenjen za učenike 5. – 8. razreda osnovne škole te 1. – 4. razreda srednje škole i to iz predmeta: matematika, fizika, kemija i engleski jezik.

Više...

OBAVIJEST ZA GRAĐANE OPĆINE MATULJI

Temeljem obavijesti epidemiološke služba obavještavamo građane da je uzimanje uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2  moguće je provesti na sljedećim lokacijama:

Više...