LOS CABALLEROS SUTRA U AMFITEATRU

 

Više...

LOS CABALLEROS

Više...

FOTO: KLAPA SKALIN KONCERTOM ‘GREMO DAJE… SKALIN PO SKALIN’ ODUŠEVILA LJUBITELJE KLAPSKE PJESME

Klapa Skalin ispunila je sinoć Amfiteatar općine Matulji prekrasnom klapskom pjesmom, a njegovo gledalište brojnim ljubiteljima višeglasnog pjevanja, koji su s užitkom poslušali nastup frlanskih vokalista koji djeluju zajedno nešto manje od jednog desetljeća.

Više...

KONCERT KLASIČNE GLAZBE UZ OPERNE SOLISTE DIANU HALLER I IGORA VLAJNIĆA TE IVANU VRBAN I ANITU PRIMORAC

 

 

 

 

Više...

KONCERT ”GREMO DAJE..SKALIN PO SKALIN..” OVOG PETKA U AMFITEATRU @ MATULJI

”Gremo daje..skalin po skalin..” naziv je ovogodišnjeg koncerta Klape Skalin koji će se održati u petak, 10. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Više...

Koncert klasične glazbe uz operne soliste Dianu Haller i Igora Vlajnića te Ivanu Vrban na klaviru i Anitu Primorac na udaraljkama pod zvjezdanim nebom Amfiteatra @ Matulji

Matulji – Diana Haller i Igor Vlajnić kroz strastvene operne duete uz pratnju Ivane Vrban na klaviru i Anite Primorac na udaraljkama ove će godine izvesti najljepše operne arije uz poneko glazbeno iznenađenje u kojima će publika moći uživati pod zvjezdanim nebom Amfiteatra. Koncert će se održati u nedjelju, 12. kolovoza s početkom u 21 sati.

Kompletnu najavu pročitajte na ovom linku

Više...

JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA/PROJEKATA/MANIFESTACIJA KOJE PROVODE UDRUGE I DRUGE ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA, SREDSTVIMA IZ PRORAČUNA OPĆINE MATULJI ZA 2018.

Na temelju članka 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15) i članka 33. Zakona o udrugama („Narodne novine“ broj 74/14), te Pravilnika o utvrđivanju kriterija, mjerila i postupaka za odobravanje financiranja udruga i drugih organizacija civilnog društva iz Proračuna Općine Matulji („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 20/16) Općina Matulji, objavljuje:

Više...

KONCERT KLAPE SKALIN

Više...

KONCERT KLASIČNE GLAZBE

 

Više...

U MATULJIMA OBILJEŽEN DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja delegacija Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata Općine Matulji na čelu s potpredsjednikom Berislavom Kozulićem, delegacija Općine Matulji na čelu s načelnikom Marijom Ćikovićem i zamjenicom načelnika Eni Šebalj, delegacija UABA Liburnije, na čelu s predsjednikom Brankom Afrićem jučer su položili su vijence, upalili svijeće i odali počast poginulim braniteljima kraj spomenika braniteljima Domovinskog rata na matuljskom groblju.

Više...