JESENSKI KULTURNI VIKEND

 

Više...

IZVJEŠEĆE O PROVEDENOJ JAVNOJ RASPRAVI O PRIJEDLOGU IV: IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE MATULJI

Izvješće pogledajte OVDJE.

Više...

OBAVIJEST PODUZETNICIMA – POSLODAVCIMA O PODUZIMANJU PREVENTIVNIH I PROTUEPIDEMIJSKIH MJERA PROTIV COVID 19

Općina Matulji, obavještava sve poduzetnike i druge poslodavce koji posluju na području Općine da je Stožer Civilne zaštite Primorsko-goranske županije, temeljem mišljenja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, donio Preporuku poslodavcima o postupanju vezeno uz trenutnu epidemiološku situaciju.

Više...

RADOVI NA SANACIJI ODLAGALIŠTA OSOJNICA NAPREDUJU PO PLANU

Tijekom ljetnih mjeseci radovi na sanaciji odlagališta Osojnica izvodili su se prema planiranoj dinamici i unutar zadanih rokova. Po završetku iskopa i premještanja otpada pristupilo se izradi nasipa od armiranog tla s oblogom od gabionskog zida koji je zadnjih mjeseci dosegnuo respektabilnu visinu.

Više...

OBAVIJEST NASTAVNOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

Epidemiološka služba Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ispostave Opatija izvjestila je danas  Stožer Civilne zaštite Općine Matulji da na području Općine Matulji imamo dvoje novo zaražene osobe virusom COVID-19.

Više...

NATJEČAJ ZA PRODAJU NEKRETNINA U VLASNIŠTVU OPĆINE MATULJI PRIKUPLJANJEM PISMENIH PONUDA

Natječaj preuzmite OVDJE.

Više...

PRIOPĆENJE O UVJETIMA I NAČINU KORIŠTENJA PROSTORA OPĆINE MATULJI U CILJU SPRJEČAVANJE ŠIRENJA CORONA VIRUS-A (COVID-19) TE KORIŠTENJA JAVNIH POVRŠINA U SVRHU POTPORA GOSPODARSTVU

Obavještavamo javnost da je općinski načelnik u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Općine Matulji dana 07.09.2020. donio odluku kojom se utvrđuju uvjeti i način korištenja školsko-sportske dvorane te drugih prostora općine Matulji od strane udruga i drugih pravnih osoba kojoj je cilj odvijanje redovnih aktivnosti udruga iz područja sporta, kulture, obrazovanja i sl kao i drugih aktivnosti iz društvenog života Općine uz maksimalno poštivanje brojnih mjera radi sprječavanja zaraze virusom Covid 19.

Više...

MATULJSKE LJETNE VEČERI – RUJAN 2020.

 

Više...

OBAVIJEST O POČETKU ZAPRIMANJA ZAHTJEVA ZA SUFINANCIRANJE TROŠKOVA NABAVKE RADNIH BILJEŽNICA I OSTALOG ŠKOLSKOG MATERIJALA

Obavještavamo javnost posebice roditelje učenika osnovnih škola da od 01.rujna 2020.godine Općina Matulji počinje zaprimati zahtjeve za sufinanciranje troškova nabavke radnih bilježnica i ostalog školskog materijala te sufinanciranje prijevoza za učenike osnovnih škola.

Više...

OBAVIJEST O POČETKU ZAPRIMANJA ZAHTJEVA ZA SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA TE STUDENTE

Obavještavamo javnost posebice roditelje i učenike osnovnih i srednjih škola te studente da od 01.rujna 2020.godine Općina Matulji počinje zaprimati zahtjeve za sufinanciranje troškova prijevoza.

Uvjeti i način ostvarivanja prava na sufinanciranje utvrđeni su zaključcima općinskog načelnika i to:

 

Više...