POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROGRAMA/MANIFESTACIJA JAVNIH POTREBA U SPORTU u 2023. godini.

Na temelju odredbi članka 75. Zakona o sportu („Narodne novine“, broj: 141/22), Ugovora o financiranju javnih potreba u sportu za 2023. godine zaključenog između Općine Matulji i Zajednice sportskih udruga Općine Matulji te izglasanim Kriterijima za dodjelu novčanih sredstava za sufinanciranje sportskih udruga u sportu, Zajednica sportskih udruga općine Matulji, 17. svibnja 2023. godine, objavljuje Poziv za sufinanciranje programa/manifestacija javnih potreba u sportu koje provode sportske udruge, sredstvima iz proračuna Zajednice sportskih udruga Općine Matulji u 2023. godini.

Predmet Poziva je prikupljanje pisanih potreba/prijedloga za sufinanciranje programa/projekata i/ili manifestacija koje provode sportske udruge, iz sredstava Zajednice sportskih udruga Općine Matulji u 2023. godini, a koji se odnose na javne potrebe u sportu i od interesa su za Općinu Matulji.

Visina financijske (novčane) potpore koju Zajednica osigurava za sportsku djelatnost i manifestacije udruga iznosi 117.390,00 EUR.

Rok za podnošenje prijedloga (ponuda) je 30 dana od dana objave Poziva, odnosno zaključno do 16. lipnja 2023.

Dokumente preuzmite OVDJE.