OBAVIJEST

REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINA MATULJI
OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO
OPĆINE MATULJI

O B A V I J E S T

Obavještavamo sudionike na lokalnim izborima za članove Općinskog vijeća Općine Matulji te općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Matulji da je Općinsko izborno povjerenstvo Općine Matulji dana 30.travnja 2021.godine utvrdilo pravovaljanost kandidacijskih lista za izbor članova Općinskog vijeća Općine Matulji i kandidatura za izbor općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Matulji te sastavilo Zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Općinskog vijeća Općine Matulji kao i Zbirnu listu pravovaljanih kandidatura za izbor općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Matulji.
Zbirne liste objavljene su dana 30.04.2021.godine na web stranici Općine Matulji http://matulji.hr/pocetna/lokalni-izbori-2021-2/ kao i na oglasnoj ploči Općine Matulji. Iste će biti objavljene i u Novom listu od 01.svibnja 2021.godine.
Od dana objave na web stranici Općine Matulji, dakle od 30.travnja 2021.godine počinje teći rok od 48 sati za podnošenje prigovora.