FITNESS PROGRAMI

Fitness programi s početkom mjeseca lipnja ponovno će se održavati na otvorenom.

Nakon što su korisnici fitness programa tijekom cijele zime vježbali u Domu Jušići i Domu Rupa s dolaskom toplijih dana vježbanje se ponovno premješta na otvoreno.

Fitness programi održavat će se dva puta tjedno na četiri lokacije tijekom lipnja, srpnja i kolovoza u vremenu od 20:30 do 21:30 sati u Matuljima – Amfiteatar (ponedjeljak i srijeda) te u vremenu od 20:00 do 21:00 sat na lokacijama: Rukavac – školsko igralište (utorak i četvrtak), Brešca – školsko igralište (utorak i četvrtak) i Rupa – igralište Kaljuže (ponedjeljak i srijeda).

Treninzi su prvenstveno namijenjeni mladima i radno aktivnom stanovništvu, ali uključiti se mogu svi zainteresirani obzirom da su treninzi prilagođeni sposobnostima pojedinog korisnika. Program provode trenerice iz Športsko-rekreacijskog kluba „Mali gym“ iz Rukavca i „Absolute life“ iz Matulja.

Mjesečna upisnina za građane iznosi 10 eura po lokaciji, dok preostali iznos sufinancira Općina Matulji. Svi zainteresirani građani mogu se prijaviti na treningu.

Prvi dan održavanja fitness programa na otvorenom za lokacije Rukavac i Brešca je četvrtak, 01. lipnja 2023. godine, dok će fitness programi u Matuljima i Rupi započeti u ponedjeljak, 05. lipnja 2023. godine.