OBAVIJEST ZA UČENIKE OPĆINE MATULJI O POČETKU PROGRAMA ”POMOĆ U UČENJU – SOS UČENJE”

Od subote 17.10.2020. ponovno započinjemo sa programom  ”Pomoć u učenju – SOS učenje”.

Program je namijenjen za učenike 5. – 8. razreda osnovne škole te 1. – 4. razreda srednje škole i to iz predmeta: matematika, fizika, kemija i engleski jezik.

Prijave se podnose ispunjavanjem obrasca prijavnice na web stranici Općine Matulji http://matulji.hr/pocetna/sos-ucenje/ i šalje na e-mail sos.ucenje@hotmail.com zaključno do srijede u 12.00 sati za subotu u tekućem tjednu. Prijavnicu je potrebno u potpunosti ispuniti, osim naravno kontakt podataka, obavezno i školu koju učenik pohađa, zatim razred i naziv nastavnog gradiva za koje mu je potrebna pomoć kao i ocjenu za koju se učenik priprema sa ciljem kvalitetne pripreme profesora za poduku učenika.

Povratnu informaciju o dodijeljenom terminu korisnik će dobiti do petka.

U slučaju da učenik nakon izvršene prijave za poduku ne može doći u dodijeljenom terminu (iz bilo kojeg razloga), potrebno je otkazati dolazak putem e-maila: sos.ucenje@hotmail.com i drustvene.djelatnosti@matulji.hr zaključno sa petkom (dan ranije) do 12.00 sati. Ukoliko učenik 2 puta neopravdano izostane tj. bez unaprijed otkazanog dolaska, izgubit će pravo prisustvovanja podukama učenja do kraja tekuće školske godine.

Učenik je dužan na poduke učenja donijeti pribor za pisanje, bilježnicu i školske knjige iz predmeta poduke.

Na kraju napominjemo da temeljem naputka nadležne epidemiološke službe i Stožera civilne zaštite PGŽ, a sve sa ciljem zaštite od korona virusa (COVID-19), svi korisnici u zatvorenom prostoru dužni su nositi maske, održavati međusobni razmak, dezinficirati ruke prilikom ulaska u prostor, a prije dolaska obvezno izmjeriti temperaturu te u slučaju temperature iznad 37,2 °C i/ili pojave simptoma bolesti (bilo koje, ne samo SARS-CoV 2) otkazati dolazak.

Prilikom dolaska na poduku korisnici će biti upisani u evidenciju (ime i prezime, adresa prebivališta, kontakt broj telefona), a svojim potpisom na evidencijskoj listi jamči istinitost podataka te potvrđuje da je prije dolaska izmjerio tempreraturu te da nema višu od 37,2 °C, da se dobro osjeća i da nema simptoma bolesti, da nije u samoizolaciji te da nema ukućana u samoizolaciji kao i da nije bio u preteklih 14 dana bio u kontaktu sa osobom zaraženom SARS-CoV 2 virusom.

Svim korisnicima programa želimo uspješno savladane nastavne programe!

Obrazac za prijavu preuzmite OVDJE!

Općina Matulji