OBAVIJEST

Obavještavamo javnost da je općinski načelnik donio dana 18.prosinca 2020.godine Odluke od dodjeli stipendijama učenicima i studentima temeljem raspisnog javnog poziva.

Zadovoljstvo nam je istaknuti da će temeljem navedene odluke općinskog načelnika svi prijavljeni učenici i studenti koji su ispunjavali uvjete, ostvariti stipendiju.

Sveukupno će biti dodjelejno130 stipendija od čega 53 srednjoškolskih za učenike koji su ostvarili stipendiju temeljem odličnog  uspjeha u prethodnoj godini te 58 studentskih za studente koji su zadovoljili visoke kriterije Odluke o stipendiraju i uvrstili se na ljestvicu najuspješnijih.

14 studenata ostvarilo je stipendije  temeljem pohađanja studija za deficitarna zanimanja dok su temeljem obrazovanja za deficitarna zanimanja stipendije ostvarili 4 učenika, a dodijeljena je i jedna stipendija po osnovi socijalnog statusa.

Na kraju je posebno potrebno istaknuti da se povećala visina stipendija pa tako učeničke iznose 550 kn a za studentske 750 kn .

Na kraju obavještavamo sve stipendiste da će se potpisivanje ugovora obaviti 28. i 29. prosinca 2020. u terminima koji će studenti dobiti pismenim putem.

ODLUKA – učenici

ODLUKA – studenti