OBAVIJEST O JAVNOM UVIDU I RASPRAVI ZA PROGRAM GOSPODARENJA ŠUMAMA ŠUMOPOSJEDNIKA GJ KASTAVSKE ŠUME

Obavještavamo šumoposjednike da će se od 6. do 30.travnja 2018. održati javni uvid u Programa gospodarenja za gospodarsku jedinicu Kastavske šume. Programom su obuhvaćene katastarske općine Jurdani, Jušići, , Kućeli, Matulji, Perenići, Pobri, Puži, Rukavac Donji, Rukavac Gornji, Zvoneće i Volosko. Primjerak programa sa obrascima O3 ( pregled etata ) i O14 (posjednici ) , moguće je pogledati u prostorijama općine Matulji od 8 do 14 sati. Sve informacije mogu se dobiti u uredu HPŠ Savjetodavne službe u uredu Čavle, Trg Hrvatskih branitelja 1, ponedjeljkom od 8 do 13 sati ili na mobilni telefon 099 311 77 23. Eventualne primjedbe mogu se upisati u za to predviđenu bilježnicu, koja će se nalaziti uz Program.

Javna rasprava će se održati 30.travnja 2018 (ponedjeljak), u 10:00 sati u vijećnici općine Matulji. Prisustvovati će predstavnici izvođača radova i Službe , te održati prigodno predavanje.

Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane da se odazovu pozivu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa za gospodarenje šumama šumoposjednika.

Maja Bukovac, dipl.ing.šum.